Fotbaliștii de la Farul se întorc astăzi după cantonamentul din Polonia

bba08084cb Fotbaliștii de la Farul se întorc astăzi după cantonamentul din Polonia

    După o săptămână petrecută în stadiul centralizat de pregătire la Opalenica (Polonia), fotbaliștii de la Farul revin astăzi la Constanța.

În zilele următoare ei vor continua antrenamentele până la primul joc oficial, cel din Supercupa României, programat Sâmbătă 08 Iulie la Ploiești.

Lotului care s-a aflat în cantonamentul de la Poiana Brașov și apoi în stagiul din Polonia, la Opalenica, li se vor alătura la pregătire și ceilalți jucători care au lipsit din diverse motive: Alibec, Băluță, Mazilu, M. Popescu, Larie, Grameni, Borza, Kiki și Mateus.

În Polonia, Farul a disputat trei partide amicale pe care le-a pierdut: 1-2 cu Pogon Szczecin (Polonia); 0-5 cu Banok Ostrava (Cehia) și 0-3 cu Warta Poznan (Polonia).

Text-Claudiu Dobrescu / Foto FARULCONSTANTA.COM

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/07/06/fotbalistii-de-la-farul-se-intorc-astazi-dupa-cantonamentul-din-polonia/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.