Update – 10 iulie 2023 , ora 16.00 – Lipsă apă în localitatea Tortoman!

Update ora 16.00

Suntem nevoiți să prelungim durata de remediere a a avariilor de pe str. Sălciilor și Tineretului din localitatea Tortoman, judeţul Constanţa, până în jurul orei 18.00. Sunt în continuare afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Tortoman.

Update ora 13.00

Din cauza unor probleme de ordin tehnic întâmpinate în timpul desfășurării lucrărilor de remediere a avariilor din localitatea Tortoman, echipele RAJA sunt nevoite să prelungească timpul estimat inițial pentru finalizarea reparațiilor. Astfel, până în jurul orei 16.00, sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii din localitatea Tortoman din județul Constanța.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Pentru remedierea unor avarii survenite pe conductele de alimentare cu apă, de pe str. Sălciilor și Tineretului din localitatea Tortoman, județul Constanța, echipele RAJA sunt nevoite să sisteze furnizarea apei potabile, de astăzi – 09 iulie 2023, ora 24.00, până luni – 10 iulie 2023, ora 12.00. Sunt afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Tortoman.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm toți consumatorii care nu vor avea apă în această perioadă să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.