Tuzla: Avarie pe strada Morii!

Intervenția asupra conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Morii, necesită mai mult timp de execuție. Prin urmare, preconizăm că reluarea furnizării apei se va face ìn jurul orei 22.00.

………………………………..

Echipele RAJA intervin astăzi – 07 iulie 2023, în vederea executării lucrărilor de înlocuire a unui tronson de la nivelul conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Morii din localitatea Tuzla, jud. Constanța.

Astfel, în intervalul orar 14.40 – 19.00, se întrerupe furnizarea apei potabile consumatorilor de pe străzile: Morii, Navigatorilor și Cantonului.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.