UPDATE/ VIDEO: 21 de turiști, printre care 6 copii, cazați în Costinești, au ajuns la spital

2313d44c44 UPDATE/ VIDEO: 21 de turiști, printre care 6 copii, cazați în Costinești, au ajuns la spital

Începând de aseară, 21 de turişti, dintre care 6 minori, cazaţi la o vilă din Costineşti, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean Constanţa, după ce au acuzat simptome digestive.

Echipajele Serviciului Județean de Ambulanţă Constanța şi ale ISU Dobrogea s-au deplasat la vila la care erau cazaţi turiștii, în urma unui apel la 112.

În total, 21 de pacienți au fost transportați la spitalul din Constanța, iar o ambulanță a rămas la unitatea de cazare, pentru evaluarea stării de sănătate a altor turişti.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Oana Manoilă:

ISU Dobrogea/ Redactor online: Adina Sîrbu/ Foto: IGSU

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/07/11/update-video-21-de-turisti-printre-care-6-copii-cazati-in-costinesti-au-ajuns-la-spital/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.