Ministrul Dezvoltării a verificat stadiul lucrărilor de la Cazino-ul din Constanţa

4489f46a87 Ministrul Dezvoltării a verificat stadiul lucrărilor de la Cazino-ul din Constanţa

Înlătură termenul: ministrul dezvoltarii Adrian-Ioan Veştea ministrul dezvoltarii Adrian-Ioan Vestea - foto - Cecilia PatrahauMinistrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian-Ioan Veştea, a fost luni la Constanţa, el efectuând o vizită de lucru în judeţ.

La Constanţa, ministrul a verificat stadiul lucrărilor la Sala Polivalentă, dar şi la Cazino.

În cursul zilei de astăzi am vizitat două dintre obiectivele care sunt în derulare de către Compania Națională de Investiții. Vorbim de Sala Polivalentă, care în urma discuțiilor avute cu constructorul, înțeleg termenul de finalizare va fi anul viitor. Până în luna martie se vor finaliza lucrările. De altfel, înțeleg există și o competiție de baschet, competiție internațională care este antamată în luna iunie de către Federația Română de Baschet. Stadiul Cazino-ului, din câte vedem cu toții, este într-un progres destul de bun pe vechiul contract. Urmează ca o parte din lucrările care au reieșit în urma proiectului și constatările făcute în momentul implementării acestor lucrări urmează fie realizate în urma unei proceduri de achiziție care, de altfel, este în derulare. Compania Națională de Investiții va face tot ceea ce stă în putere ca acest obiectiv fie redat cât se poate de repede publicului. Înțeleg anul viitor, începând cu luna aprilie, mai cel târziu, vom avea un obiectiv care va fi finalizat și care va fi pus la dispoziția tuturor celor care, fie sunt din Constanța, fie vor vizita Constanţa, fiindcă înțeleg va fi un muzeu la subsol și vor fi o serie de spații destinate diverselor activități.

Ministrul participă şi la Adunarea Generală a Asociaţiei Comunelor din România, în Jupiter, şi la evenimentul „Arena de 10”, care marchează debutul proiectului noului stadion „Gheorghe Hagi” din Constanţa.

Redactor online: Doina Sîrbu / Foto: Cecilia Pătrăhău

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/07/10/ministrul-dezvoltarii-a-verificat-stadiul-lucrarilor-de-la-cazino-ul-din-constanta/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.