JUDEȚUL TULCEA: Incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din Babadag, în pericol să se extindă și la casă

2a62212e64 JUDEȚUL TULCEA: Incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din Babadag, în pericol să se extindă și la casă

Un incendiu a izbucnit, în jurul orei 19,15,  la o anexă gospodărească din localitatea Babadag, județul Tulcea.

Pompierii militari au fost solicitați să intervină la numărul unic de urgență 112, pentru stingerea flăcărilor.

Către locul evenimentului, s-a deplasat de urgență un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Babadag, cu o autospecială de stingere.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la o anexă gospodărească, cu posibilitatea de extindere și la casă.

Salvatorii au procedat la localizarea și lichidarea focului în timp operativ, înlăturând astfel pericolul de propagare a incendiului și la casa de locuit.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Cauza probabilă de producere a incendiului, din primele cercetări, a fost jocul copiilor cu focul.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Redactor online: Adina Sîrbu/ Foto: ISU Delta

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/07/17/judetul-tulcea-incendiu-izbucnit-la-anexa-unei-gospodarii-din-babadag-in-pericol-sa-se-extinda-si-la-casa/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.