UPDATE | Aterizare de urgență pe Aeroportul ”Henri Coandă”, din cauza unei alerte cu bombă

baaf9a001f UPDATE | Aterizare de urgență pe Aeroportul ”Henri Coandă”, din cauza unei alerte cu bombă

UPDATE:

Traficul aerian nu este afectat, după alerta cu bombă de pe Aeroportul Otopeni.

O aeronavă Airbus 321, aparţinând companiei Pegasus Airlines, care efectua cursa Istanbul – Dusseldorf, a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Internaţional ”Henri Coandă”, astăzi, la ora 17,54, a informat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Serviciul Român de Informaţii a anunţat, anterior, că a fost înregistrată o ameninţare cu bombă, iar echipa pirotehnică a SRI derulează procedurile specifice pentru astfel de situații.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a anunţat că ”traficul aerian pe aeroport nu a fost afectat, se decolează şi se aterizează în siguranţă”.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Avionul care opera zborul Istanbul – Dusseldorf a aterizat, în siguranţă, astăzi, pe Aeroportul ”Henri Coandă” din București, după ce a fost înregistrată o ameninţare cu bombă –  a anunţat Serviciul Român de Informaţii.

Potrivit sursei citate, echipa pirotehnică a SRI ”implementează procedurile specifice: pasagerii sunt debarcaţi, controlaţi, duşi într-o zonă sigură”.

”Urmează controlul pirotehnic al tuturor bagajelor, ca ulterior să fie controlată din punct de vedere pirotehnic şi aeronava”, a precizat SRI.

Vom reveni!

AGERPRES/ Redactor online: Adina Sîrbu/ Foto: pexels.com

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/07/17/update-aterizare-de-urgenta-pe-aeroportul-henri-coanda-din-cauza-unei-alerte-cu-bomba/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.