MEDGIDIA: A început o nouă etapă a campaniei de dezinsecție și deratizare în oraş

81603b9dde MEDGIDIA: A început o nouă etapă a campaniei de dezinsecție și deratizare în oraş
Le Medgidia a început o nouă etapă a campaniei de dezinsecție și deratizare. Până vineri, 25 august, în municipiu și în zonele limitrofe se vor desfășura activități de combatere a insectelor de disconfort și a rozătoarelor, prin stropirea zonelor cu vegetație și montarea unor capcane cu otravă. 
Toate produsele sunt avizate de către Ministerul Sănătății și nu pun în pericol viața, sănătatea, ori securitatea muncii și nu produc un impact negativ asupra mediului, transmite Primăria Medgidia.
Apicultorii sunt rugați ca, în perioada menționată, să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine.
O primă parte a acțiunii de deratizare s-a desfășurat în data de 13 aprilie 2023 și a vizat întreg municipiul Medgidia.
Cea de-a doua parte a acțiunii a avut loc în perioada 03 – 05 mai 2023 în municipiul Medgidia și zonele limitrofe.
Etapa cu numărul trei s-a desfășurat în perioada 03 – 07 iulie 2023 și a cuprins zona municipiul Medgidia, satele Valea Dacilor și Remus Opreanu. Cea de-a patra etapă a dezinsecției s-a desfășurat în perioada 17 – 20 iulie 2023 și a cuprins întregul municipiu. Etapa cu numărul cinci a avut loc în perioada 07 – 11 august 2023.
Redactor: Bogdan Comşa / Editor online: Doina Sîrbu / Foto: Primăria Medgidia

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/08/22/medgidia-a-inceput-o-noua-etapa-a-campaniei-de-dezinsectie-si-deratizare-in-oras/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.