Atleta Andrea Miklos nu s-a calificat în finala probei de 400 de metri la CM de la Budapesta

21f840ab64 Atleta Andrea Miklos nu s-a calificat în finala probei de 400 de metri la CM de la Budapesta

   Atleta română Andrea Miklos (legitimată la CSS Viitorul Cluj și la CSM Cluj) a ratat calificarea în finala Campionatelor Mondiale de atletism de la Budapesta după ce a încheiat pe locul 10 cursa de 400 de metri din semifinalele competiției (timp 55 sec. 77/100).

Sportiva din România, antrenată de  Kanizsay Magdolna, a înregistrat Duminică în serii al nouăsprezecelea timp, respectiv 51 sec. 24/100.

La competiția din Ungaria care se va încheia la 29 August, România participă cu șaisprezece sportivi dintre care nouă la feminin și șapte la masculin.

Federația Română de Atletism a stabilit ca obiectiv calificarea sportivilor în trei finale.

Alina Rotaru-Kottmann (de la CSA Steaua, antrenor Mihai Corucle) a cucerit Duminică medalia de bronz la săritura în lungime.

România nu mai câștigase o medalie la Campionatele Mondiale de atletism de paisprezece ani, de la competiția din 2009 desfășurată la Berlin.

Text- Claudiu Dobrescu / Foto COSR

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/08/22/atleta-andrea-miklos-nu-s-a-calificat-in-finala-probei-de-400-de-metri-la-cm-de-la-budapesta/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.