CONSTANȚA: Ședință de Consiliu Local on line întreruptă de probleme tehnice legate de… internet

df4dd2fb99 CONSTANȚA: Ședință de Consiliu Local on line întreruptă de probleme tehnice legate de… internet

Membrii Consiliului Local Municipal Constanța a aprobat toate cele nouă proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de astăzi.

Proiectele au vizat continuarea proceselor de eficientizare energetică sau de consolidare a mai multor unități de învățământ din oraș, precum școala 38 sau Colegiul Comercial Carol I, informatizarea unor proceduri de lucru în cadrul Spitalului de Boli Infecțioase, precum și continuarea proiectului privind extinderea traseelor CT Bus către localitățile apropiate de municipiul Constanța.

Ședința s-a desfășurat on-line și a fost transmisă în direct pe internet. Și de această dată au existat probleme tehnice, iar transmisiunea s-a încheiat înainte de votul privind ultimul proiect de pe ordinea de zi.

Reprezentanții Primăriei Constanța ne-au declarat că responsabilitatea în acest caz le revine furnizorilor de servicii de internet și platformelor de transmisiuni live, dar că își prezintă scuze pentru situația creată.

Redactor – Bogdan Comșa / redactor online – Daniel Țăndăreanu

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/08/24/constanta-sedinta-de-consiliu-local-on-line-intrerupta-de-probleme-tehnice-legate-de-internet/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.