CONSTANŢA: Pavilioanele de vară, destinate persoanelor vârstnice, au intrat în reparaţii

b123d0bebc CONSTANŢA: Pavilioanele de vară, destinate persoanelor vârstnice, au intrat în reparaţii

Reabilitarea pavilioanelor de vară destinate persoanelor vârstnice este mai mult decât necesară, având în vedere că ele sunt intens folosite în sezonul cald, informează Primăria Constanţa.  

Prin urmare, Direcția Generală de Asistență Socială Constanța anunță că au fost începute lucrările de reparații la pavilionul de vară situat în Str. Badea Cârțan.

De asemenea, din 28 august, intră în proces de reparație și următoarele pavilioane: parcul Casa de Cultură; parc Țara Piticilor; parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“; parc Gară; parc Poarta 6; parc Viitorului. De lucrările de reabilitare a spațiilor destinate persoanelor vârstnice se ocupă lucrătorii SC Confort Urban.

Procesul de reabilitare al pavilioanelor de vară destinate persoanelor vârstnice se va derula etapizat, seniorii putând beneficia de continuitatea serviciilor în cadrul cluburilor pentru pensionari din Km 4-5 ( Șoseaua Mangaliei nr. 86 A) și la cel din zona Delfinariu (Str. Zorelelor, nr. 69 bis).

Redactor online: Doina Sîrbu / Foto: Primăria Constanţa

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/08/24/constanta-pavilioanele-de-vara-destinate-persoanelor-varstnice-au-intrat-in-reparatii/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.