CONSTANŢA: Până pe 31 august se fac înscrieri în Programul pentru casarea autovehiculelor mai vechi de 15 ani

a49bf8e13c CONSTANŢA: Până pe 31 august se fac înscrieri în Programul pentru casarea autovehiculelor mai vechi de 15 ani

Primăria Constanţa informează că cei care vor să se înscrie în Programul pentru casarea autovehiculelor mai vechi de 15 ani în schimbul a 3000 de lei, o pot face până pe 31 august, ora 23.59.

Instrucțiuni privind modalitatea de creare cont și înscriere, puteţi afla accesând următorul link: https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php

În Constanța sunt circa 150.000 de autovehicule, iar peste o treime dintre acestea îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a primi stimulentul de casare.

După terminarea perioadei de înscriere, Administrația Fondului pentru Mediu va transmite lista cu persoanele înscrise, iar acestea vor merge la Centrul de Informare pentru Cetățeni din incinta City Park Mall pentru verificarea documentelor și încheierea contractului de finanțare.

După încheierea contractului de finanțare, autovehicului poate fi predat la colectorii autorizați, apoi radiat din circulație și din evidența fiscală, iar după prezentarea dovezilor de predare și radiere, stimulentul de casare va fi virat în contul bancar al beneficiarului.

Pentru relații suplimentare și asistență în depunerea cererii, puteți suna la numărul de telefon: 0241485807.

Redactor online: Doina Sîrbu / Foto: Primăria Constanţa

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/08/24/constanta-pana-pe-31-august-se-fac-inscrieri-in-programul-pentru-casarea-autovehiculelor-mai-vechi-de-15-ani/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.