Cea de-a V-a ediţie de „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” are loc în Parcul Tăbăcărie – zona Amfiteatru

7e8f284993 Cea de-a V-a ediţie de „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” are loc în Parcul Tăbăcărie – zona Amfiteatru

„Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin”, ediția a V-a, se desfășoară până pe 03 septembrie , începând cu orele 21:00, în Parcul Tăbăcărie-zona Amfiteatru, Constanța, iar intrarea este liberă!

În această seară, Marius Mihalache Band & Nico susţine concertul „LUME, LUME…”. De asemenea, celelate seri vor continua la Constanța cu alte spectacole:

-Vineri, 25 august, FF Theatre din București prezintă spectacolul „EXTREM”, un spectacol unicat și inovator care va schimba felul în care teatrul există în timpurile noastre.

-Sămbătă, 26 august, veți avea ocazia să vă delectați la un Concert de Muzică Pop, o seară relaxantă în care vă puteți bucura de frumusețea acestui gen de muzică, pe gustul tuturor, care transmite emoții profunde și trezește amintiri plăcute.

– Duminică, 27 august, vă invităm la spectacolul „YOM KIPPUR”, o producție UNATC „I. L. Caragiale”. Patru surori sunt aduse împreună de către dispariția mamei lor, tocmai în prag de Yom Kippur, cea mai sfântă zi a poporului iudaic.

-În data de 01 septembrie , Trupa Ad Astra din Constanța vă prezintă spectacolul „FII CUMINTE, CRISTOFOR!!”, o comedie apetisantă, acțiunea petrecându-se în jurul lui Cristofor, un compozitor plin de sine care ajunge să regrete rătăcirile sale sentimentale.

-În data de 02 septembrie, FF Theatre din București vă prezintă spectacolul „FUNERALII FERICITE”, o comedie nebună care ne arată că oamenii vor găsi umor în cele mai neașteptate locuri și situații.

-În data de 03 septembrie, Teatru Roșu din București vă invită să urmăriți o comedie savuroasă despre dragoste, prietenie și dorința de a avea tot ce e mai bun pe lume fără niciun sacrificiu, intitulată „DESPĂRȚIȚI DIN DRAGOSTE”.

„Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin”, ediția a V-a, este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanța, Facultatea de Arte. 

Redactor online: Doina Sîrbu

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/08/24/cea-de-a-v-a-editie-de-seri-de-teatru-si-muzica-la-pontul-euxin-are-loc-in-parcul-tabacarie-zona-amfiteatru/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.