CSM Constanța l-a adus în lot pe baschetbalistul Dragoș Diculescu

60dc48bebe CSM Constanța l-a adus în lot pe baschetbalistul Dragoș Diculescu

    Conducerea tehnică de la CSM Constanța a anunțat transferul jucătorului  Dragoș Diculescu.Acesta revine practic în Liga Națională după doi ani în care a activat la echipe din Belgia și Olanda.

Diculescu a semnat contractul cu clubul constănțean și a devenit component al lotului pregătit de Dan Fleșeriu.

Baschetbalistul transferat recent va juca pe postul de extremă, în sezonul 2023/2024.

De-a lungul carierei sale, Dragoș Diculescu a mai evoluat la nivel de seniori pentru CSM Steaua București, SCM Timișoara și SCM Universitatea Craiova, cel mai bun sezon al său fiind 2020/2021, petrecut alături de Leii din Bănie. În Liga Națională a avut medii de 14.5 puncte, 4.5 recuperări și 3.5 pase decisive în 28 de jocuri.

Component al lotului national de seniori, Diculescu a participat cu naționala României la precalificările EuroBasket 2025 și la calificările EuroBasket 2023.

Text-Claudiu Dobrescu / Foto CSM CONSTANTA

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/09/01/csm-constanta-l-a-adus-in-lot-pe-baschetbalistul-dragos-diculescu/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.