Echipele Farul și Sepsi au ratat calificarea în grupele UEFA Conference League

d6c60986eb Echipele Farul și Sepsi au ratat calificarea în grupele UEFA Conference League

Echipele Farul Constanța și Sepsi Sf.Gheorghe au ratat calificarea în grupele competiției UEFA Conference League după înfrângerile de aseară, din manșa secundă a fazei play-off.

Deși avea nevoie să înscrie un singur gol pentru a ajunge în grupe, Farul a jucat sub așteptări și a fost învinsă în deplasare cu 2-0 de HJK Helsinki.Cu scorul general 3-2, finlandezii s-au calificat în faza următoare.

HJK Helsinki a dominat meciul în totalitate. Învingători cu scorul de 2-1 în prima manșă, fotbaliștii lui Gheorghe Hagi nu au avut nicio șansă de a învinge în meciul de ieri, prestând un joc slab, sub așteptări, pe un teren sintetic care nu a fost pe placul lor.

În meciul cu Bodo/Glimt disputat în Norvegia, echipa covăsneană Sepsi Sf.Gheorghe a încheiat primele 90 de minute la egalitate, 2-2.Sepsi a dus partida în reprizele de prelungiri, dar scorul a devenit 3-2 pentru norvegieni, astfel încât, formația din Covasna a pierdut calificarea.În meciul tur rezultatul a fost egal, 2-2.

Totuși, jucătorii echipei Sepsi au avut o prestație mai bună, însă în final au pierdut cu demnitate acest meci.

Fotbaliștii pregătiți de Liviu Ciubotariu au revenit senzațional aseară de la 0-2 și au luptat împotriva unei echipe bune, cu jucători foarte bine pregătiți fizic și tactic.Niciuna dintre cele două echipe românești nu a prins  măcar toamna în cupele europene, deși Farul era cotată cu șanse mari de calificare.

Text-Claudiu Dobrescu / Foto FARULCONSTANTA.COM

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/09/01/echipele-farul-si-sepsi-au-ratat-calificarea-in-grupele-uefa-conference-league/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.