Constanța: Apă cu presiune redusă în zona Balada!

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta alimentare cu apă, de pe strada I.Gh. Duca (zona Mega Image) din municipiul Constanța, echipele RAJA sunt nevoite să reducă presiunea apei la nivelul sistemului de alimentare cu apă potabilă.

În aceste condiții, astăzi – 04 septembrie 2023, în intervalul orar 11.30 – 17.00, se va furniza apă cu presiune redusă în zona Balada – str. I.L. Caragiale și aleea Garofiței, iar la etajele superioare ale imobilelor se poate înregistra lipsa totală a acesteia.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi, în cel mai scurt timp.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.