Se oprește apa în cartierul Buliga, luni – 04 sept. 2023!

Luni – 04 septembrie 2023, se vor executa lucrări periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile din cartierul Buliga, municipiul Fetești. Prin urmare, în intervalul orar 08.00 – 16.00, se va sista furnizarea apei potabile în întregul cartier.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele RAJA vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.