TULCEA: Accident rutier cu o persoană rănită la Agighiol

79d57ab9ac TULCEA: Accident rutier cu o persoană rănită la Agighiol

La data de 04.09.2023, în jurul orei 11,20, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în localitatea Agighiol, la intersecția DJ 222 cu DJ 222C a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din județul Buzău, a condus un autoturism pe DJ 222 C, iar la intersecția cu DJ 222, în localitatea Agighiol,  nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din județul Tulcea, intrând în coliziune cu acesta.

Ca urmare a evenimentului rutier, a rezultat avarierea celor două autoturisme și rănirea ușoară a unuia dintre șoferi.

Conducătorii autoturismelor dețineau permise de conducere și nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, urmând a se stabili cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentului – informează IPJ Tulcea.

Redactor: Adina Sîrbu

Sursa stire:

http://www.radioconstanta.ro/2023/09/04/tulcea-accident-rutier-cu-o-persoana-ranita-la-agighiol/

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.