Se oprește apa în localitatea Darabani, joi 12 octombrie 2023!

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor din satul Darabani, județul Constanța, furnizorul de energie electrică va întrerupe curentul joi – 12 octombrie 2023, în intervalul orar 09.00 – 17.00.

Fără energie electrică, pompele de la nivelul sursei de apă ce deservește localitatea Darabani nu vor putea funcționa. În acest caz, alimentarea cu apă se va face gravitațional, prin cădere liberă din rezervorul de acumulare. De aceea, abonații din zonele înalte ale localității nu vor avea apă la robinete în intervalul mai sus menționat.

Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectați, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor porni pompele și vor relua alimentarea cu apă la parametrii normali.

Totodată, rugăm consumatorii afectați din localitate să își asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum și uz casnic în perioada executării lucrărilor.

 

 

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.