Vânătorii de munte se antrenează în Munții Călimani.

FB_IMG_1706694568895 Vânătorii de munte se antrenează în Munții Călimani.Instrucția la munte continuă pentru militarii Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu”

Dacă elementele de bază ale tehnicii de schi pentru începători sunt căzătura și ridicarea din căzătură, pentru a crea o echipă e nevoie de comunicare, timp și încredere.

Astfel, noii noștri colegi, vânători de munte, care în această perioadă se află în tabăra de instrucție Deluț din Munții Călimani, descoperă tehnicile elementare ale schiului fiind motivați de peisajele de basm și pasiunea pentru munte.

Dorind a se asigura că militarii se instruiesc în cele mai bune condiții, comandantul Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu”, generalul de brigadă Nicolae-Gabriel Oros, le-a făcut o scurtă vizită militarilor, sugerându-le să se instruiască azi așa cum vor lupta mâine și să profite de condițiile extraordinare de instruire oferite de natură pentru a deveni cei mai buni.

„În echipă, cu echipa, pentru echipă!”

 

FB_IMG_1706694558280 Vânătorii de munte se antrenează în Munții Călimani.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.