Un lunetist al U.S. Army a făcut exerciții alături de militarii români.

IMG-20240131-WA0040 Un lunetist al U.S. Army a făcut exerciții alături de militarii români.

Un lunetist al U.S. Army a desfășurat un exercițiu cu aliații români pentru a consolida abilitățile de bază.

Soldații americani din Shadow Trup, Regimentul 1-33 Cavalerie, Brigada 3 Combat Team, Divizia 101 Aeropurtată - Air Assault, au efectuat exerciții de recunoaștere în zona de antrenament la centrul de instruire Murfatlar, România. 
 
Exercițiile de instruire situațională (STX) consolidează abilitățile fundamentale, precum și viteza de reacție la contact. De asemenea au fost pregătite exerciții de infiltrare și tehnici de mișcare, precum și de evacuarea a victimelor,  pentru a rămâne eficienți în luptă și de a sprijini alianța NATO în teatrul european.

Prin alinierea forțelor naționale la planuri militare NATO, Alianța poate asigura că forțele vor ajunge la locul potrivit pe câmpul de luptă, la momentul potrivit. 

De asemenea, NATO se asigură că aceste forțe se pot antrena împreună pe timp de pace, maximizând capacitățile de luptă interoperabile când și unde este nevoie. 

 

IMG-20240131-WA0039 Un lunetist al U.S. Army a făcut exerciții alături de militarii români.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.