MAPN caută 40 de tineri pentru forțele speciale de comando ale României

navy-comando-mapn%202 MAPN caută 40 de tineri pentru forțele speciale de comando ale RomânieiȘcoala de instruire a forțelor pentru operații speciale din Vlădeni, județul Brașov, a lansat o campanie de recrutare destinată civililor care au peste 18 ani, absolvenţi a cel puțin 10 clase și ambiția de a se alătura uneia dintre cele mai solicitante profesii. Sunt disponibile 40 de posturi pentru specialitatea parașutiști comando. Pe lângă evaluarea psihologică, aspiranții au de trecut probe sportive și un test la limba engleză.

Pe lângă cele 40 de posturi destinate parașutiștilor comando, Școala de instruire a forțelor pentru operații speciale ,,Burebista” scoate la concurs încă 6 posturi de soldat gradat profesionist.

Probele de selecție constau în parcurgea într-un timp determinat a unui traseu aplicativ – militar, care conține 10 elemente pe un circuit de 90 m lungime, și care evaluază nivelul de dezvoltare a deprinderilor motrice individuale (viteză, coordonare, îndemânare) și proba de rezistență care implică alergarea pe distanța de 2000 m.

Pentru toate posturile, înscrierile se fac direct la sediul unității militare din localitatea Vlădeni, județul Brașov. Înscrierea candidaţilor se poate face până la 01 martie 2024, la sediul unității de la Vlădeni iar programul de pregătire va debuta în mai 2024. 

Cei interesați trebuie să se adreseze pentru mai multe informaţii Școlii de instruire a forțelor pentru operații speciale din Vlădeni, județul Brașov la numărul de telefon 0790.229.919 sau să acceseze site-ul instituției.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.