Networking & Wine 2024. Primul eveniment de bussines la malul mării.

Networking-Wine-constanta4-2024 Networking & Wine 2024. Primul eveniment de bussines la malul mării.

Totul a început așa: 
„Anunțăm cu entuziasm participarea unui invitat de excepție la prima ediție Networking&Wine din acest an: un maestru recunoscut al comunicării și expresivității, cu o carieră remarcabilă începând din 1989 - Alexandru Agarici. Cu o experiență vastă pe scenă, atât ca actor cât și ca artist liric la Operetă și Operă, invitatul nostru a adus arta comunicării la un nivel superior, fiind prezent și în lumea televiziunii, radioului evenimentelor şi nu în ultimul rând în lumea complexă şi plină de provocări a antreprenoriatului” a scris pe pagina sa de facebook, Teodora Penes. Asta pentru că se apropia cea de-a IX-a ediție a evenimentului de “Networking and Wine”. 

Networking & Wine este un eveniment ce poartă semnătura Teodorei și a lui Adrian Peneș. Un eveniment care a început timid, în martie 2023, la ei la studio, cu 20 de participanți. Un eveniment care la început a fost despre ei și despre  studio CLARO, dar care, începând cu a III-a ediție a fost un eveniment cu, despre și pentru antreprenorii dobrogeni.

Networking-Wine-constanta6-2024 Networking & Wine 2024. Primul eveniment de bussines la malul mării.

Scopul principal al evenimentului a fost de a încuraja interacțiunea și colaborarea între oamenii de afaceri din comunitatea locală. Domeniile de business reprezentate au fost: organizări evenimente, crewing, educație financiară, design, fotografie, videografie, marketing, traduceri, logistică, juridic, asigurari, webhosting and design, arhitectura, turism, resurse umane. La fel ca si la evenimentele anterioare, oaspeții au avut ocazia de a savura o selecție de vinuri de calitate, prezentate cu dichis de Diana Slav , singura femeie sommelier din Dobrogea. Oameni cu zâmbete luminoase și ochi plini de curiozitate s-au adunat în grupuri mici, împărtășind povești și experiențe în timp ce au degustat vinuri alese cu grijă. 

Networking-Wine-constanta3-2024 Networking & Wine 2024. Primul eveniment de bussines la malul mării.

„Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi la cea mai recentă ediție a evenimentului Networking & Wine! A fost o seară minunată plina de conexiuni, discuții și vin de calitate. Dorim să le mulțumim sponsorilor noștri de încredere care au făcut posibil acest eveniment minunat” a declarat nimeni altul decât organizatorul evenimentului, Adrian Penes.

Networking-Wine-constanta5-2024 Networking & Wine 2024. Primul eveniment de bussines la malul mării.

Un eveniment de Networking & Wine reprezintă mai mult decât o simplă întâlnire socială. Este o oportunitate de a îmbina plăcerea de a degusta vinuri fine cu construirea de relații profesionale și personale. Astfel de evenimente oferă participanților șansa de a cunoaște oameni noi din diverse domenii și de a stabili conexiuni care pot duce la colaborări sau oportunități de afaceri. De asemenea, ele oferă un cadru relaxant și prietenos pentru a-și împărtăși experiențele și pentru a învăța unii de la alții. Un eveniment de Networking & Wine este văzut ca o modalitate plăcută și utilă de a-ți extinde rețeaua de contacte și de a te bucura de gustul vieții într-un cadru social sofisticat și relaxant. A fi parte din această comunitate înseamnă mai mult decât simpla participare la evenimente, înseamnă să faci parte dintr-o familie a entuziaștilor, care împărtășesc aceeași pasiune și curiozitate pentru lumea vinurilor și pentru conexiunile umane autentice. 

Networking-Wine-constanta2-2024 Networking & Wine 2024. Primul eveniment de bussines la malul mării.

 

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.