„Sănătatea și Frumusețe” un eveniment marca „LadyPrenor”

PR „Sănătatea și Frumusețe” un eveniment marca „LadyPrenor”

“LadyPrenor – Club de bune practici” organizează, în luna martie – dedicată doamnelor și domnișoarelor, un nou eveniment “Sănătatea și Frumusețe” joi, 14 martie 2024, începând cu ora 17:30, la Hotel del Mar, Mamaia. Acest eveniment face parte dintr-o serie de acțiuni din cadrul parteneriatul pentru Antreprenoriatul Feminin, “LadyPrenor – Club de bune practici”, Asociația “Oportunități de Afaceri pentru Femei“ – Filiala Constanța, Camera de Comerț Industrie și Navigație și Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM-uri.

Doamnele vor întâmpina primăvara și vor descoperi, alături de invitații speciali ai evenimentului ultimele tendințe în modă, bijuterii, diverse produse cosmetice și rutina de îngrijire a pielii.

Conf. Dr. Aurelia Lăpușan lansează romanul „Flori de busuioc”, Dr. Elena Claudia Axinte ne oferă sfaturi „Despre frumusețe dincolo de vârstă”. Va avea loc o prezentare de modă marca Triumph City Park Mall & Vivo Mall în colaborare cu VAMP. De asemenea, Lucian Constantinescu ne introduce în spectaculoasa lume a bijuteriilor SIAJ. Prezentare modă colecție magazin Big Cat Boutique & Opti Eni , dar și Dr. Alexandra Popa prezintă „Despre frumusețe la Alderma”. Urmează o prezentare a costumelor populare și Alexandru Constantin va oferii detalii despre „Suplimente alimentare care încetinesc îmbătrânirea celulară”. Nu în ultimul rand, Anelisse Mănescu, „fetița cu voce de aur” și multe trofee ( inclusiv 2 premii la Sanremo Junior) ne va încânta cu glasul său divin. 

Costul de participare eveniment este 150 lei, iar pentru membrele comunității LadyPrenor- 130 lei. Tariful de participare include bufet si băuturi. Plata se va face în contul curent RO30 BACX 0000 0025 2535 2000, Unicredit Bank, beneficiar- Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM- uri.

Informații: 0721.011.922 (Camelia Artamon) & 0729.445.304 (Mirela Moroșanu)- office@pnfaimm.ro

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.