Cupa presei la tir! La mulți ani, Poliția Română!

cupa-presei-tir-2024 Cupa presei la tir! La mulți ani, Poliția Română!

Ziua Poliției Române este sărbătorită pe 25 martie, iar manifestările dedicate acesteia au început cu tradiționala Cupă a Presei la Tir. Vorbim despre jurnaliștii care, astăzi, au avut o altfel de întâlnire, mai puțin formală, cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Activitatea s-a desfășurat cu ocazia ZILEI POLIŢIEI ROMÂNE și a deschis seria evenimentelor organizate, de către Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, cu acest prilej.

Jurnaliștii au avut de nimerit ținta situată la câțiva metri de punctul de tragere și de a obține cât mai multe puncte.  Competiția s-a derulat cu pistol calibrul 9 x 19 mm, la distanța de 10 m, participanții nu au mai beneficiat de cartușe de reglaj, ei au intrat direct în competiție cu 12 cartuse, pentru obținerea a 120 de puncte.

cupa1-presei-tir-2024 Cupa presei la tir! La mulți ani, Poliția Română!

La activitate au luat parte conducerea instituției, precum și jurnaliști acreditați, care au avut prilejul de a participa la un concurs de tir. La finalul acestuia, câștigătorii au primit diplome.  Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor – Biroul Teritorial Constanța.

Poligonul Zip Escort a fost și anul acesta gazda evenimentului, asigurându-se de corectitudinea acurateței pe țintă, dar și de siguranța sesiunilor de tragere!

cupa3-presei-tir-2024 Cupa presei la tir! La mulți ani, Poliția Română!

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.