ASOAF aduce o rază de bucurie cu ocazia Sărbătorilor Pascale

scrima21%201 ASOAF aduce o rază de bucurie cu ocazia Sărbătorilor Pascale

ASOAF(Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei, Filiala Constanța) este, ca în fiecare an alături de micii sportivi constănțeni și răsplătește cu cadouri eforturile, munca și perseverența celor mici. 

Zilele trecute, iepurașul de Paște a dăruit cadouri către sportivii din Secția de scrimă a CSS1 Constanța și către cei din Secția tenis de masă a Liceului sportiv Constanta, urmând ca la întoarcerea din vacanță, să primească cadouri și micuțele gimnaste de la CLUBUL SPORTIV ȘCOLAR NR. 1 CONSTANȚA și echipa de caiac canoe a clubului sportiv Farul Constanța.

„Peste 100 de mici sportivi s- au bucurat și în acest an de cadouri cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Colegele noastre au avut parte de demonstrații și au simțit bucuria acestor copii, mici campioni, care deja au câștigat premii atât naționale, cât și internaționale!”a declarat Mihaela Belcin, Președinte al ASOAF.

Mulțumim membrelor ASOAF(Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei, Filiala Constanța) și partenerului SC WATT UNIT S.R.L. pentru implicare și donații.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.