Eduard Hellvig: „Aștept sărbătoarea Învierii cu mai mare liniște decât în ultimii ani și cu mai multe griji pentru următorii ani”

EdHelvig Eduard Hellvig: „Aștept sărbătoarea Învierii cu mai mare liniște decât în ultimii ani și cu mai multe griji pentru următorii ani”

Chiar dacă, la începutul anului, Eduard Hellvig, fostul șef SRI, a făcut o analiză a anului 2024 pe care îl consideră „dragonul tuturor anilor”, predicțiile sale fiind postate pe o rețea de socializare. Acum în prag de sărbătoare pare mai umil, dar cu gândul la anii ce vor urma.

„Aștept sărbătoarea Învierii cu mai mare liniște decât în ultimii ani și cu mai multe griji pentru următorii ani. Caut în continuare semnificații noi și descopăr în fiecare an bucurii și mai mari, taine și mai profunde. Îmi dau seama că înțelegerea este continuă, și depinde de tot ce ni se arată și de tot ceea ce căutăm. Iar frumusețea este când ambele căi duc către aceeași destinație.Cu smerenie putem privi către orice zări, atâta timp cât păstrăm în noi măsura bunului simț. Vă doresc un Paște liniștit, populat de gânduri bune și sentimente alese. Fie ca Lumina să se coboare asupra fiecăruia dintre noi și să le primim pe toate așa cum ne sunt destinate.” 

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.