CONCURS/Câștigă 2 abonamente General Access la Festivalul Neversea. Ești gata pentru cea mai caliente vară? NEVERSEA 4-7 IULIE

NEVERSEA2022_0711_052939-6600_ALIVECOVERAGE_DRB CONCURS/Câștigă 2 abonamente General Access la Festivalul Neversea. Ești gata pentru cea mai caliente vară? NEVERSEA 4-7 IULIE

Festivalul Neversea revine în această vară, între 4 – 7 iulie, pe plaja din Constanța 

ȘtiriConstanța.Ro vă oferă șansa de a câștiga 2 abonamente duble General Access, pentru toate zilele de festival. Câștigătorii trebuie să îndeplinească toate condițiile de mai jos.

1. Like si subscribe la Pagina de Facebook StiriConstanta.Ro 

2. Subscribe/Abonare la canalul de YouTube NewsArcpress

3. Lași un comentariu „special” la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la festival.

4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi aleși, prin tragere la sorți pe data de 28 mai. Cei care îndeplinesc cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

ATENȚIE!!!!

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană.  

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. 

Maluma, superstarul global al muzicii reggaeton vine pentru prima dată la un festival din România.

Nick Carter, un icon al muzicii pop, membru al celebrei trupe Backstreet Boys vine în premieră în România la Neversea! În lineup mai urcă Bebe Rexha, G-Eazy, Mahmut Orhan, Don Diablo, Alok, Salvatore Ganacci și mulți alții.

Anul acesta, fanii Neversea se vor putea bucura de muzica artiștilor lor preferați la cele patru scene din festival: Mainstage, The Ark, Daydreaming și Oasis Carnaval.

La Mainstage, pe lângă artiștii menționați anterior, publicul se va întâlni și cu Steve Aoki, Salvatore Ganacci, Don Diablo, Alok, Tujamo, Gordo și Sofi Tukker. La The Ark, primele nume anunțate sunt DubFx & Woodnote, Netsky și Wilkinson. La DayDreaming, Jan Blomqvist, Sara Bluma, Sébastien Léger, Shimza și Vintage Culture sunt doar câteva dintre numele cu care fanii vor petrece patru răsărituri și apusuri de neuitat. În următoarele săptămâni, vor fi anunțați și alți artiști care vor completa line-up-ul celei de-a șasea ediții Neversea.

Festivalul Neversea are loc între 4 – 7 iulie la Constanța.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.