Radu Mazăre, iese din închisoare!

radu2 Radu Mazăre, iese din închisoare!

La începutul luni mai, Judecătoria Sectorului 4 a respins, cererea lui Radu Mazăre de eliberare condiţionată din Penitenciarul Jilava, unde execută o condamnare de 9 ani închisoare, primită în anul 2019 în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi plaje din Constanţa şi Mamaia. Instanţa a stabilit că Radu Mazăre poate face o altă solicitare peste nouă luni, însă decizia nu este definitivă. 

"Respinge cererea de liberare condiţionată formulată de petentul-condamnat Mazăre Radu Ştefan, în prezent deţinut în Penitenciarul Bucureşti - Jilava, ca neîntemeiată. Fixează termen de reiterare de 9 luni, care va curge de la rămânerea definitivă a prezentei sentinţe, după expirarea căruia propunerea sau cererea va putea fi reînnoită. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare", se precizează în decizia instanţei Judecătoriei Sectorului 4.

Pe 8 mai, avocații lui Mazăre au formulat contestație, la Tribunalul Ilfov, urmând ca instanța de aici să decidă, pe 27 mai, dacă va menține decizia instanței de fond sau îl va elibera pe fostul primar al Constanței. 

Update: A fost admisă cererea de eliberare condiționată. 

 

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.