Primele imagini cu Radu Mazare, la Constanța, după mai bine de 7 ani

radu%20mazare2 Primele imagini cu Radu Mazare, la Constanța, după mai bine de 7 ani

Radu Mazăre pleacă în Madagascar, la finele anului 2017. Ajunge acolo și după o perioadă de timp cere azil politic. Autoritățile române, prin Interpol, au emis un mandat de căutare a acestuia, iar pe 8 mai 2019, Radu Mazăre a fost reținut de autoritățile malgașe.

Iniţial, pe 17 aprilie, Judecătoria Sectorului 4 respinsese cererea lui Mazăre, însă acesta a avut câştig de cauză la Tribunalul Ilfov, pe 27 mai 2024. Radu Mazăre a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare, în februarie 2019, în dosarul retrocedărilor fictive din Constanța. Avocaţii lui Radu Mazăre au cerut achitarea acestuia, pe motiv că retrocedările s-au făcut în baza votului dat de reprezentanţii Consiliului Local Constanţa, iar Prefectura nu a avut obiecţii în urma votului.

Radu Mazăre a executat 5 ani de închisoare din pedeapsa de 9 ani. În prezent se pregătește să fie tată de băiat, pentru a doua oară, timp în care se și readaptează la libertate. 

Fostul primar, Radu Mazăre, profită din plin de libertate. După mai bine de 7 ani de cand a plecat din Constanța, apar primele imagini cu fostul edil alături de fiul lui, dar și de avocata sa, Lizeta Haralambie, într-un restaurant din Mamaia Nord.

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a anunțat recent că nu intenționează să revină în viața publică, așa cum a declarat la ieșirea din închisoare. În schimb, el a dezvăluit că plănuiește să se implice în industria turismului, un domeniu în care a activat cu succes înainte de a avea problemele legale.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.