Maritime Business Week. „Berky” a curățat deșeurile plutioare din Lacul Tăbăcăriei

20240627_1028451 Maritime Business Week. „Berky” a curățat deșeurile plutioare din Lacul Tăbăcăriei
În cadrul Maritime Business Week, o ambarcațiune de colectare deșeuri, a desfășurat în cursul zilei de astăzi, 27 iunie 2024, pe Lacul Tăbăcăriei, o demonstrație efectuată cu  episod realizat cu suportul Blue Lines, expozant prezent la manifestare. Directorul general al CCINA Constanța, Ruxandra Serescu, a participat la demonstrație.
Ambarcațiunea de recoltat Berky Triton 550 este ideală pentru zonele de apă mai mari și mai largi, care trebuie să fie curățate de vegetație (atât pentru plantele de la suprafața apei cât și pentru cele care cresc sub apă) și de diferite tipuri de resturi. Dotările tehnice ale ambarcațiunii permit îndepărtarea eficientă a deșeurilor plutitoare de la suprafața apei.
Pentru ziua de mâine, 28 iunie, sunt programate, tot pe Lacul Tăbăcăriei, demonstrații de sporturi nautice și agreement, în intervalul orar 10:00 AM - 12:00 AM. Participarea la activitățile din cadrul Maritime Business Week este gratuită, atât la conferințe, cât și la vizitarea târgului, pe baza înscrierilor prealabile. 
Programul de vizitare al Tomis Maritime Expo: 27 iunie: 10:00 – 18:00; 28 iunie: 10:00 – 17:00.
20240627_1009531 Maritime Business Week. „Berky” a curățat deșeurile plutioare din Lacul Tăbăcăriei

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.