Maritime Business Week. Spectacol sportiv pe Lacul Tăbăcăriei

IMG_1097 Maritime Business Week. Spectacol sportiv pe Lacul Tăbăcăriei
În cadrul Maritime Business Week, astăzi, 28 iunie a.c., pe Lacul Tăbăcăriei, s-a desfășurat o sesiune cu demonstrații de sporturi nautice și de agrement, realizată atât de foarte tinerii sportivi de la Asociatia Club Sportiv Constanta Sailing , cu bărcuțele care au putut fi admirate, timp de trei zile, în galeria expoziției din cadrul Tomis Maritime Expo, cât și de o echipă de copii de la Asociația Nautic Club Farul Constanta.
La finalul demonstrațiilor, Directorul general al CCINA Constanța, Ruxandra Serescu le-a mulțumit copiilor participanți pentru momentele spectaculoase executate cu îndemânare și entuziasm, totodată înmânându-le și invitații pentru a vizita Microrezervația și Delfinariul (cu suportul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii din Constanţa).
IMG_1103 Maritime Business Week. Spectacol sportiv pe Lacul Tăbăcăriei

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.