Nick Carter, Aaron Sevilla, Bebe Rexha, DJ Snake, Inna au fost o parte din artiștii care au cântat în prima seară a Festivalului Neversea

foc-artificii-neveresea-2024 Nick Carter, Aaron Sevilla, Bebe Rexha, DJ Snake, Inna au fost o parte din artiștii care au cântat în prima seară a Festivalului Neversea

Cel mai așteptat eveniment de la malul mării, Festivalul Neversea, și-a deschis porțile pentru iubitorii de muzică, adunând, în prima zi, peste 70.000 de petrecăreți. Până și marea a strălucit sub soarele fierbinte, reflectând entuziasmul miilor de fani veniți din toate colțurile lumii pentru a celebra muzica, libertatea și prietenia.

Pe scenă principală (MAINSTAGE) , au urcat Inna, Nick Carter, Bebe Rexha și DJ Snake, iar sunetele ritmate ale melodiilor se auzeau din toate colțurile festivalului. Culorile vibrante, luminile spectaculoase și energia pozitivă a mulțimii a creeat un cadru de poveste.

Inna a deschis seara cu energia sa caracteristică, făcând publicul să danseze și să cânte alături de ea. Pe scenă alături de Inna au urcat sportivele din cadrul echipei Naționalei României de fotbal feminin. Nick Carter a adus nostalgia hiturilor Backstreet Boys, iar mulțimea a cântat fiecare vers cu pasiune. Bebe Rexha a urcat pe scenă cu un show incendiar, combinând hiturile sale cunoscute cu o prezență scenică impresionantă. DJ Snake a avut un set exploziv, transformând plaja într-un uriaș ring de dans. 

bebe-rexha-neveresea-2024 Nick Carter, Aaron Sevilla, Bebe Rexha, DJ Snake, Inna au fost o parte din artiștii care au cântat în prima seară a Festivalului Neversea

Scena The Ark a fost deschisă de Nouă Unșpe, urmat de Alduts Sherdley, Phunk B, Vlad Flueraru, Azteca, Rava, Șatra B.E.N.Z., alături de invitata lor specială Bruja, iar ultimul care a urca pe scenă a fost Killa Fonic.

Mihnea Rog a fost cel care a deschis distracția pe scena Daydreaming, urmat de Paul Soll, Vizan, Sublee, Cezar, jan Blomqvist, Arapu B2B Priku și Djeff B2B Cincity.

Pe scena Oasis Carnaval primul care a urcat a fost Ifrim urmat de Mike Kross, Pixar Stelar, Diana Matei&Taraful Cleante, Lora X Folclora iar în final au urca pe scenă Aurik & Pelin.

Fiecare zâmbet, fiecare dans, fiecare îmbrățișare a adaugat un strop de magie acestei zile de neuitat. Este doar începutul unei aventuri muzicale care va rămâne în amintirile tuturor celor prezenți.

Bine ați venit la Neversea 2024, locul unde visele prind viață și muzica ne unește pe toți!

Festivalul Neversea are loc anul acesta între 4-7 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanţa, iar la eveniment sunt aşteptaţi 150 de artişti autohtoni şi internaţionali şi zeci de mii de spectatori.

WhatsApp%20Image%202024-07-03%20at%2017.49.11_fb4fbb80 Nick Carter, Aaron Sevilla, Bebe Rexha, DJ Snake, Inna au fost o parte din artiștii care au cântat în prima seară a Festivalului Neversea

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.