UpsideDown Meets 2024, ediția a II-a: „Vino să vezi mașini de 600.000 de euro fiecare, în acest weekend, la Constanța!”

upsidedown UpsideDown Meets 2024, ediția a II-a: „Vino să vezi mașini de 600.000 de euro fiecare, în acest weekend, la Constanța!”

Pe 31 august, te așteaptă o explozie de adrenalină și eleganță pe patru roți! Festivalul auto al anului, UpsideDown Meets 2024, vine la malul Mării Negre și transformă Portul Tomis într-un adevărat paradis al pasionaților de mașini. Cu o combinație irezistibilă de inovație, performanță și design, acest eveniment promite să fie cea mai spectaculoasă întâlnire auto din România.

Într-o singură zi, UpsideDown Meets 2024 va aduna laolaltă peste 200 de mașini care spun povești unice prin fiecare detaliu personalizat. De la mașini tunate la adevărate comori de colecție, UpsideDown Meets 2024 oferă participanților ocazia rară de a admira unele dintre cele mai impresionante exemplare auto. Iar dacă asta nu sună deja destul de spectaculos, află că printre vedetele evenimentului se numără și patru super-mașini de 600.000 de euro fiecare – adevărate bijuterii pe roți, care abia așteaptă să fie admirate.

Evenimentul UpsideDown Meets nu este doar despre mașini, ci și despre experiență. Drept pentru care, va fi condimentat cu demonstrații live palpitante, muzică și activități interactive care vor ține publicul cu sufletul la gură. 
Dorian Popa, MC pentru acest eveniment, va aduce o doză suplimentară de energie, asigurându-se că atmosfera rămâne electrizantă pe tot parcursul zilei. 
În plus, concertul live susținut de Lino Golden va încheia perfect această zi plină de emoții.

Programul zilei:
- 12:00 – Deschiderea oficială
- 12:00 - 15:00 – Expoziție auto și demonstrații live
- 15:00 - 17:00 – Activități interactive și sesiuni de meet-and-greet
- 17:00 - 19:00 – Concursuri și prezentări speciale
- 19:00 - 20:00 – Concert live cu Lino Golden
- 20:00 - 21:00 – Închiderea festivităților

UpsideDown Meets 2024 nu este doar un eveniment, ci o platformă unică de exprimare și celebrare a culturii auto. Mai pe scurt, o experiență pe care nu vrei să o ratezi. 

Te așteptăm să fii parte din această experiență! 
Detalii și bilete: upsidedown-festival

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.