UpsideDown Meets: „O explozie de putere și adrenalină la Constanța”

20240831_180208 UpsideDown Meets: „O explozie de putere și adrenalină la Constanța”

Constanța a găzduit un eveniment auto de excepție, UpsideDown Meets, care a adunat peste 1.000 de pasionați și peste 200 de bijuterii pe patru roți. Parcarea de la plaja Modern s-a transformat într-un adevărat templu al automobilelor, unde iubitorii de mașini au putut admira modele rare, tunate și personalizate.

O expoziție de senzație

Evenimentul a fost marcat de o diversitate impresionantă de mașini, de la clasice restaurate până la super-mașini de ultimă generație. Printre vedetele expoziției s-au numărat și patru automobile cu o valoare estimată la 600.000 de euro fiecare, demonstrând pasiunea și puterea financiară a colecționarilor români.

20240831_181517 UpsideDown Meets: „O explozie de putere și adrenalină la Constanța”

Concursuri și provocări

Pentru a adăuga un plus de adrenalină, organizatorii au pregătit o serie de concursuri care au pus la încercare atât mașinile, cât și șoferii. Printre acestea s-au numărat:
- Best car of the show: un concurs care a premiat cea mai spectaculoasă mașină a evenimentului.
- Loudest pipes: o competiție care a recompensat mașina cu cel mai puternic sunet al motorului.
- Best german car, Best american car, Best Wrap: categorii dedicate celor mai frumoase mașini germane, americane și celor cu cele mai impresionante folii auto.

20240831_182655 UpsideDown Meets: „O explozie de putere și adrenalină la Constanța”

O atmosferă de neuitat

Atmosfera de la UpsideDown Meets a fost una electrică, plină de energie și pasiune. Muzica bună, oamenii frumoși și mașinile spectaculoase au creat rețeta perfectă pentru o zi de neuitat. La microfon s-a aflat nimeni altul decât Dorian Popa, care a reușit să întrețină atmosfera. De altfel, Dorian Popa a fost prezent la eveniment cu 2 mașini. 

IMG_2342 UpsideDown Meets: „O explozie de putere și adrenalină la Constanța”

O provocare meteorologică depășită

Evenimentul a fost pus la încercare și de capriciile vremii. Înainte de eveniment, o ploaie torențială a amenințat să strice planurile organizatorilor. Cu toate acestea, echipa UpsideDown Meets a reușit să depășească provocarea și să ofere participanților o experiență memorabilă.

IMG_2313 UpsideDown Meets: „O explozie de putere și adrenalină la Constanța”

 

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.