Ziua Internațională a Inimii celebrată de Clubul Rotary, Interact și Rotaract Cetatea Tomis 

rot3 Ziua Internațională a Inimii celebrată de Clubul Rotary, Interact și Rotaract Cetatea Tomis 

Sub un cer senin și o vreme caldă și prietenoasă, Clubul Rotary, împreună cu cluburile Interact și Rotaract Cetatea Tomis, au organizat un "Promenada Inimilor", un eveniment deosebit în Parcul Tăbăcăriei, cu ocazia Zilei Internaționale a Inimii. Acțiunea a avut ca scop promovarea unui stil de viață sănătos și creșterea gradului de conștientizare asupra importanței sănătății inimii. Pe parcursul evenimentului, participanții au avut ocazia să ia parte la diverse activități recreative și educative, dedicate atât copiilor, cât și adulților. 

Traseu a fost de aproximativ 2 km pe aleile parcului, unde membri ai clubului au distribuit mere, simbol al sănătății. Mulțumiri sponsorului și partenerului nostru Dr. Med, care au oferit produse de răceală și vitamine, 30 de vouchere cu reducere de 20% la investigații cardiologice (Angio CT Coronarian, consultații cardiologie, monitorizare Holter EKG). Doi medici au fost prezenți și au monitorizat tensiunea arterială și pulsul participanților.

rot4 Ziua Internațională a Inimii celebrată de Clubul Rotary, Interact și Rotaract Cetatea Tomis 

Atât participanții evenimentului cât și constănțeni, ieșiți la plimbare, au asistat la demonstrații de kata și lupte susținute de copiii de la C.S. Oyama Karate Constanța. Momente artistice de dansuri latino și street dance au întregit atmosfera prezentate de copii și adulți de la școlile de dans White Feather și Ritmo del Mar. La eveniment ne-au fost alaturi Past Governor Freddy Calinoiu, Past Governor Adrian Viorel Nicolaescu, colegii Rotary și Rotaract Pontus Euxinus, Societatea Națională de Cruce Roșie.

rot1 Ziua Internațională a Inimii celebrată de Clubul Rotary, Interact și Rotaract Cetatea Tomis 

Ziua Internațională a Inimii este marcată anual pe 29 septembrie și subliniază importanța menținerii unei sănătăți cardiovasculare bune, în special prin prevenirea factorilor de risc precum sedentarismul, alimentația nesănătoasă sau fumatul. Mulțumim tuturor participanților și voluntarilor care au contribuit la succesul acestui eveniment. Împreună, putem face pași mici, dar importanți, către o viață mai sănătoasă și o inimă mai puternică. Inițiat de Fundaţia Irlandeză a Inimii, programul a fost adoptat în peste 10 țări europene și a avut un impact semnificativ în România, unde a fost lansat în 2013. De-a lungul anilor, mii de români au participat la acest proiect, contribuind la conștientizarea și prevenirea bolilor cardiovasculare.

rot Ziua Internațională a Inimii celebrată de Clubul Rotary, Interact și Rotaract Cetatea Tomis 

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.