Echipa CCINA Constanța în misiune economică la Istanbul

FB_IMG_1729800864601 Echipa CCINA Constanța în misiune economică la IstanbulEchipa CCINA Constanța, condusă de directorul general Ruxandra Serescu, se află în prezent la Europort Istanbul, în cadrul unei misiuni economice. Delegația include reprezentanți ai mai multor entități, printre care George Vișan, director comercial al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța (Constanta Port), și Florin Goidea, director general al Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile S.A.. Delegația este completată de operatori portuari, operatori de terminale, furnizori de echipamente și servicii de logistică.

Aceasta este prima destinație din misiunea economică a CCINA la Istanbul, axată pe întâlniri bilaterale menite să consolideze parteneriatele și să identifice noi oportunități de afaceri.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.