CCINA Constanța face un pas important în consolidarea relațiilor economice și comerciale între România și Turcia.

ccina-turcia CCINA Constanța face un pas important în consolidarea relațiilor economice și comerciale între România și Turcia.
În cea de-a doua zi a delegației CCINA Constanța la Istanbul, reprezentanții români, sub coordonarea directorului general Ruxandra Serescu, au avut întâlniri importante cu reprezentanți ai Turkish Chamber of Shipping (TCS). Delegația românească a fost primită de domnul Tamer Kıran, președintele Consiliului de Administrație al TCS, alături de alți lideri importanți din sectorul maritim turcesc: Başaran Bayrak, Metin Demir (Zonguldak), Arslan Keleş (Karadeniz Ereğli), Vedat Doğusel (Kocaeli) și Oğuz Ünlüer (Karadeniz Ereğli)
 
În cadrul discuțiilor s-au abordat subiecte esențiale pentru relațiile româno-turce în domeniul navigației și administrației portuare, cu precădere tarifele de tranzitare a strâmtorilor turcești, evidențiind astfel oportunitățile de colaborare și dezvoltare a infrastructurii maritime. Aceste întâlniri reprezintă un pas important în consolidarea relațiilor economice și comerciale între România și Turcia.
ccina2-turcia CCINA Constanța face un pas important în consolidarea relațiilor economice și comerciale între România și Turcia.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.