Întâlnire pe tema noului stadion din Constanţa intre reprezentantii Generatiei de Aur si ministrul sportului

Luni a avut loc vizita reprezentanţilor legendari ai Generaţiei de Aur a fotbalului românesc - Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu - şi a primarului municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, la ministrul sportului, Eduard Novak, informeaza marţi Ministerul Sportului.

întâlnire pe tema noului stadion din Constanţa

Proiectului de refacere a Stadionului „Gheorghe Hagi“ de la Constanţa, a fost subiectul principal de discutie, acesta urmand a fi demolat, pentru ca în locul său să se ridice o arenă modernă, cu o capacitate de aproape 20.000 de locuri.

"Sportul are viitor atunci când punem cu toţii umărul la dezvoltarea lui. (...) Continuăm cu entuziasm pentru binele sportului românesc", a declarat Ministrul Sportului în urma întâlnirii.

Costurile estimate ale investitiei ce va fi demarata in toamna anului viitor, sunt de 500 de milioane de lei şi va fi derulată prin Compania Naţională de Investiţii.

Aprobat de Guvern, proiectul arenei din Constanţa va cuprinde stadionul principal, o altă arenă cu 1000 de locuri şi pistă de atletism, sală de atrenament, cât şi amenajări exterioare.

Proiectarea şi execuţia noului obiectiv sportiv este estimată la circa 28 de luni.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.