Aeronave F-16 Fighting Falcon executa zboruri la joasă înălțime - anunta Forțele Aeriene Române

În data de 8 noiembrie 2022, aeronavele F-16 Fighting Falcon ale Forțelor Aeriene Române vor executa zboruri de antrenament.
Zborurile vor fi executate la înălţimi mici (aproximativ 150-2.000 m înălțime faţă de sol) în sud-estul țării.
F-16 Fighting Falcon executa zboruri la joasă înălțime
 
"Menţionăm că aceste activităţi de zbor, planificate cu un an înainte, sunt executate în conformitate cu Planurile de Instruire în Zbor şi în concordanţă cu reglementările aeronautice în vigoare, având drept scop creşterea nivelului de antrenare a personalului navigant și menținerea capacității acționale" au declarat Forțele Aeriene Române pe pagina de facebook.
 
"Statul Major al Forţelor Aeriene se preocupă constant pentru diminuarea impactului activităţilor aeronautice asupra comunităţii locale, urmărind în acelaşi timp îndeplinirea obiectivelor de pregătire a piloţilor, în conformitate cu cerinţele specifice, obiective care includ şi executarea unor antrenamente adecvate condiţiilor actuale".

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.