Penthouse de vânzare, în Mamaia, la peste 800 mii de euro.

apartament-sofia-mamaia Penthouse de vânzare, în Mamaia, la peste 800 mii de euro.

„Descoperă rafinamentul suprem în inima Statiunii Mamaia cu acest penthouse extraordinar, oferind o vedere frontala impresionantă spre mare și lac. Cu o suprafață generoasă de 326 mp, această proprietate excepțională te întâmpină cu finisaje interioare de cea mai înaltă calitate și o atenție meticuloasă la detalii. Mobilat cu eleganță și complet echipat, acest penthouse redefinește luxul și confortul. Jacuzzi-ul amplasat pe terasă îți oferă o oază de relaxare și răsfăț, completând perfect peisajul spectaculos oferit de locația sa privilegiată”, așa sună anunțul privind vânzarea unei astfel de locații de lux.

Aprartamentul are propriul lift ce ajunge doar la etajul penthouse-ului și o stație în holul impecabil al casei, accesul este privat, oferind un sentiment de intimitate și exclusivitate. În plus, un spațiu verde generos este creat atât la interior, cât și la exterior, prin plantele naturale, astfel aducând prospetime și vitalitate în fiecare colțișor al acestui paradis urban.

Dacă vrei să experimentezi o viață de lux și rafinament la cel mai înalt nivel acum ai oportunitate. Pentru mai multe amănunte privind achiziția și prețul de vânzare intră aici.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.