Tesla reduce din nou preţurile vehiculelor Model S şi Model X în SUA pentru a stimula cererea

0596a3565a Tesla reduce din nou preţurile vehiculelor Model S şi Model X în SUA pentru a stimula cererea

Reducerile de preţ, a cincea ajustare a Tesla de la începutul anului, au variat de la 4% la versiunea de performanţă a Model S, la 9% la cel mai scump Model X.

Musk a declarat în repetate rânduri în ultimele luni că Tesla se va concentra pe scăderea preţurilor pentru a stimula cererea şi că a avut succes în stimularea comenzilor cu reducerile globale introduse în ianuarie, notează Reuters.

"Dorinţa oamenilor de a deţine o Tesla este extrem de mare. Factorul limitativ este capacitatea lor de a plăti pentru o Tesla", a declarat Musk săptămâna trecută la ziua investitorilor Tesla.

În ianuarie, Tesla a redus preţurile la maşinile sale la nivel global, oferind reduceri de până la 20%.

Site-ul web al Tesla a arătat că a redus preţurile la ambele versiuni ale Model S cu 5.000 de dolari. Versiunea de bază a Model S a fost redusă cu 5%, la 89.990 de dolari, în timp ce preţul variantei de performanţă, Plaid, a fost redus cu 4%, la 109.990 de dolari.

Preţurile atât pentru variantele de performanţă, cât şi pentru cele de bază ale maşinilor Model X au fost reduse cu 10.000 de dolari, se arată pe site-ul producătorului de vehicule electrice. Preţul versiunii de bază, cu tracţiune integrală, a Model X a fost redus cu 9%, la 99.990 de dolari, în timp ce versiunea de performanţă Plaid a fost redusă cu 8%, la 109.990 de dolari.

Sursa stire:

https://www.mediafax.ro/economic/tesla-reduce-din-nou-preturile-vehiculelor-model-s-si-model-x-in-sua-pentru-a-stimula-cererea-21666277

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.