Vergil Chițac: "Dosarul DNA este o încercare de compromitere a mea".

Prezent la emisiunea "Jurnalul de Seară, moderată de Cosmin Prelipceanu, Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța a subliniat ca dosarul de la DNA este o încercare de compromitere.

„Ce pot să vă spun este că nu o să elaborez prea mult, pentru că am semnat să nu devoalez tactica de apărare pe care am stabilit-o cu avocatul și așa mi se pare corect. Nu există nicio îndoială asupra onestității mele și pot să vă spun că nu există nici o urmă de corupție în acest dosar. Este o încercare de compromitere a mea”, a spus primarul Constanței miercuri seara, la Digi24.

Vergil Chițac susține că în spatele dosarului se află un procuror.

„Da. Este o încercare nu a procurorilor, a unui procuror de compromitere a mea care are legătură cu tot anul electoral 2024, inclusiv cu alegerile prezidențiale. Este o măciucă politică și cu asta basta”, a declarat primarul Constanței.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.