Mihai Lupu: „În 2020 am câștigat cu peste 100.000 de voturi Consiliul Județean Constanța”

mihai2-lupu-pusl Mihai Lupu: „În 2020 am câștigat cu peste 100.000 de voturi Consiliul Județean Constanța”
La Sala Palatului din București, a avut loc Consiliul Național PUSL, în cadrul căruia au fost prezentați cei doi candidați de la Constanța: Gihan Eserghep, pentru primăria Constanța și Mihai Lupu, pentru un nou mandat la Consiliul Județean.
 
„Am fost consilier, parlamentar două mandate, președintele comisiei de Transport din Parlament iar în 2020 am câștigat cu peste 100.000 de voturi Consiliul Județean Constanța. Am viziunea pentru a transforma acest județ într-un centru economic, cultural și turistic de invidiat. Dar nu pot face asta singur. Am nevoie de o echipă puternică și dedicată, care să împingă lucrurile în direcția corectă, indiferent de obstacolele care ne stau în cale.
Sunt un om care apreciează oamenii, valoarea fiecărui individ și care crede în puterea colaborării, indiferent de apartenența politică sau domeniul din care provine. La PUSL, partidul pe care îl reprezint și care mi-a oferit susținerea în tot acest parcurs, am întâlnit oameni dedicați, care împărtășesc aceleași valori și viziuni ca și mine. Suntem uniți în dorința de a face o schimbare reală și durabilă în județul Constanța”, a declarat Mihai Lupu, candidat la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL.
mihai1-lupu-pusl Mihai Lupu: „În 2020 am câștigat cu peste 100.000 de voturi Consiliul Județean Constanța”

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.