Felicia Ovanesian: „Să înceapă dansul, să încingem hora! Am depus și plângere la primar, să se oprească din glumele lui proaste de ședințe online”

felicia%20si%20chitac Felicia Ovanesian: „Să înceapă dansul, să încingem hora! Am depus și plângere la primar, să se oprească din glumele lui proaste de ședințe online”

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanţa convoacă Consiliul local al municipiului Constanţa în şedinţă extraordinară, miercuri, 17.07.2024, ora 13:00. Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.

„Să înceapă dansul, să încingem hora!Am sesizat prefectul că sunt nelegale toate dispozițiile primarului cu desfășurarea ședințelor consiliului online. Prefectul, ocupat fiind cu mondenități și Tzanca, nu remarcase de 2 ani de când se tot întâmplă asta. Am depus și plângere la primar, că - legal - trebuie să îi spun lui să înceteze înainte să mă duc la instanță să îi spună să se oprească din glumele lui proaste de ședințe online...Acum, dacă tot m-ați trimis să fac și să dreg și să vă spun, lucru pentru care vă mulțumesc cu recunoștință, poate și distribuiți. Să afle lumea să fac, nu dorm, cum sunteți obișnuiți să facă cei pe care îi votați” a postat pe pagina de facebook Felicia Ovanesian, viitor consilier local în cadrul Consiliului local al municipiului Constanţa.

plangere-primar-vergil-chitac Felicia Ovanesian: „Să înceapă dansul, să încingem hora! Am depus și plângere la primar, să se oprească din glumele lui proaste de ședințe online”

Să nu uitam că în urmă cu zece zile, Felicia Ovanesian, a câștigat procesul intentat Primarului Municipiului Constanța. Judecătorii de la Tribunalul Constanța au hotărăt pe 10 iulie 2024, să admită în parte cererea de chemare în judecată formulată de Ovanesian. În minuta deciziei din 10 iulie 2024, a Tribunalului Constanța, se precizează:
 
„Admite în parte cererea de chemare în judecată, formulată de reclamanta Felicia Ovanesian, în contradictoriu cu pârâtul Primarul Municipiului Constanța, prin reprezentant convențional Cabinet de avocat Constantin Cojocaru. Obligă pârâtul la eliberarea eliberarea copiei avizului de oportunitate nr. 189756/02.10.2023-certificat pentru conformitate, emis în beneficiul Cambela Prod SRL pentru elaborare PUZ – în vederea modificării reglementărilor urbanistice aplicabile terenurilor situate în vecinătatea LIDL , Soveja generat de imobilele situate în mun. Constanța, identificate cu nr. cadastrale 230240-230246, 244249, 241958, 246392, 258190 și documentația aferentă avizului constând din elementele reglementate prin prev. art. 32, alin. 3 din Legea 350/2001.Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată”

Referitor la acest aspect, într-o postare din 11 iunie 2024, Felicia Ovanesian spune: „În 2023 am cerut primarului copie de pe cererea unuia care voia să se închidă ochii la construcția lui abuzivă. Am fost refuzată expres, am dat în judecată și am câștigat.În loc să îmi elibereze copia cererii, primarul a formulat recurs. Ce ascundeți acolo, domnule primar? Ce scrie în cererea aceea de vă sperie gândul că ar putea fi văzută de cetățeni? Chiar credeți că puteți ignora o hotărâre judecătorească? PS: întâlnirea cu Mazăre de duminică(09 iunie 2024) cum a fost? V-ați plăcut? Se înfiripă ceva? Îl pui City manager?! 

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.