Vlad Gheorghe : „Suntem pregătiți să îndreptăm România”

vlad-gheorghe1  Vlad Gheorghe : „Suntem pregătiți să îndreptăm România”

Partidul DREPT a făcut un nou pas important în lupta pentru o Românie dreaptă, anunțând că a depus liste de candidați pentru alegerile parlamentare în toate județele și în diaspora. Această acțiune reflectă misiunea clară a partidului: să ofere o alternativă reală și credibilă la actualul sistem politic, compromis de partidele vechi. Lista de la București este deschisă de Vlad Gheorghe, fost europarlamentar, candidat pentru Camera Deputaților, și de Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii, candidat pentru Senat. Ei vor fi însoțiți de o echipă de oameni integri, lideri civici și independenți cu rezultate dovedite în lupta pentru comunitățile lor. Cosette Chichirău, deputat independent și susținătoare activă a antreprenoriatului și inovării economice, deschide lista la Iași, la Camera Deputaților. Pe listele DREPT se regăsesc, de asemenea, Felicia Ovanesian, fost candidat independent la Primăria Constanța, și Elena Lotrean, fost candidat independent la Primăria Sibiu, demonstrând deschiderea partidului pentru oameni care s-au remarcat prin integritate și implicare față de comunitățile lor.

 importanța acestor alegeri și una dintre inițiativele sale esențiale: confiscarea averilor nejustificate.
„Depunerea candidaturilor noastre marchează începutul unei bătălii pentru o Românie dreaptă. Vom lupta în Parlament pentru confiscarea averilor nejustificate. Inițiativa 'Ia-le banii!' propune confiscarea tuturor bunurilor obținute prin corupție, nu doar a sumelor implicate în dosare. Dacă un politician sau familia sa nu pot justifica vilele, mașinile și conturile de lux, atunci soluția e simplă: ia-le banii! România trebuie să devină o țară unde politicienii corupți nu mai pot prospera din furtul banilor publici.”a subliniat  Vlad Gheorghe, liderul Partidului DREPT

Partidul DREPT se prezintă ca o platformă deschisă pentru independenți, lideri locali și cetățeni care își doresc să contribuie la schimbarea României. Într-o perioadă în care partidele vechi își apără privilegiile, DREPT oferă o cale pentru cei care vor să lupte împotriva corupției și să construiască o democrație autentică.

„Aceste alegeri nu sunt doar despre politicieni, ci despre fiecare român care s-a săturat de promisiuni goale și compromisuri. Avem pe liste oameni care au dovedit că se pot bate pentru comunitățile lor. Ni s-au pus piedici, puțini credeau că vom depune liste de candidaturi în toată țara, dar drumul nostru e drept și de aceea oamenii ni se alătură cu entuziasm. Suntem aici să aducem în față o politică transparentă, cinstită și orientată spre viitor”, a adăugat Vlad Gheorghe.
Cu echipe de candidați în toate județele și în diaspora, Partidul DREPT intră în cursa electorală cu un singur scop: să readucă democrația și transparența în prim-planul vieții politice din România. Acești oameni, independenți sau provenind din partide locale, își asumă o misiune comună: aceea de a face politica în slujba cetățenilor, nu a intereselor de partid. Partidul DREPT este dedicat promovării onestității și competenței în politică, deschis către independenți și lideri civici, și angajat în construirea unui viitor mai corect și transparent pentru România.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.