Florin Gheorghe s-a alăturat echipei PSD Constanța

IMG-20241022-WA0001 Florin Gheorghe s-a alăturat echipei PSD Constanța Florin Gheorghe, fost parlamentar și fost vicepreședinte al filialei PSD Constanța, a decis să redevină activ în cadrul organizației PSD Municipiul Constanța. Alături de el, au făcut acest pas alți zeci de susținători ai partidului. 

Ei sunt hotărâți să se implice în campania electorală, contribuind astfel la obținerea unui scor prin care Organizația PSD Constanța să fie reprezentată cu succes în Parlamentul României și, nu în ultimul rând, ca Marcel Ciolacu să devină Președintele României.  

Cu toții s-au prezentat la sediul PSD Municipiul Constanța, au semnat adeziunile și, împreună cu echipele din toate zonele orașului, au început acțiunile specifice campaniei electorale. 

Cu cei înscriși astăzi în organizație, numărul membrilor PSD Municipiul Constanța a ajuns la 7000. În creștere evidentă față de finalul alegerilor locale, atunci când era de 6000. 

Avem convingerea că lor li se vor alătura și alți cetățeni ai Constanței, convinși fiind că Planul de Țară prezentat de Marcel Ciolacu este Calea Sigură pentru România!

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.