" Balul S.U.I.T.A.- AUTISM Awareness" eveniment caritabil despre „lumea încărcată de culorile iubirii și ale sincerității”

bal1 " Balul S.U.I.T.A.- AUTISM Awareness" eveniment caritabil despre „lumea încărcată de culorile iubirii și ale sincerității”

Asociația Autism " Cezar Nicolae" S.U.I.T.A. organizează un nou eveniment - " Balul S.U.I.T.A.- AUTISM Awareness" în data de 02 aprilie 2024, ora 17:30 la Restaurant Zorile Constanța.

Balul S.U.I.T.A. este un eveniment caritabil, cu tradiție în Constanța, marcat cu ocazia Zilei Internaționale a Conștientizării Autismului în data de 2 Aprilie. Balul S.U.I.T.A. este un eveniment deschis publicului larg, în care sărbătorim Ziua Internațională a Conștientizării Autismului. Ne dorim ca în această zi, timpul să nu se mai măsoare în ore de terapie, drumuri nesfârșite și epuizante, ci în ore de distracție, socializare și relaxare. Balul S.U.I.T.A. este despre ei, despre noi și despre voi, cei care alegeți să cunoașteți această lume încărcată de culorile iubirii și ale sincerității.

Evenimentul va fi moderat de actrița Crina Matei, iar printre surprizele pregătite, îi amintim pe invitații Irina Petrea Sullivan (Super Nanny), doctor neurology pediatru Mădălina Gabriela Lascu, momente artistice, tango argentinian, expoziție obiecte de artă cu licitație și multe alte surprize. Taxa de participare este de 200 ron. Toți cei interesati de acest eveniment se pot înscrie aici.

Toate fondurile obținute vor fi utilizate pentru a îi  susține cei peste 100 de copii și tineri diagnosticați cu autism, aceștia având și alte tulburări de neuro-dezvoltare asociate, beneficiari ai Asociației Autism Cezar Nicolae S.U.I.T.A. 

Povestea S.U.I.T.A

În urmă cu 7 ani, Cezar a realizat pentru prima dată că se apropie ziua lui de naștere. Un moment plin de bucurie și împlinire, dar în același timp un moment de tristețe. Cezar și-a dorit să primească de ziua lui un tort imens pe care să îl savureze împreună cu cât mai mulți copii, însă fiind diferit, nu avea niciun prieten cu care să se joace, să se distreze și alături de care să își serbeze ziua.

Acela a fost momentul în care Eleonora a pus bazele Festivalului S.U.I.T.A. Scopul festivalului este de a sărbători ziua de naștere a lui Cezar și de a veni în sprijinul celorlalți copii prin integrarea lor în diferite activități sportive, într-un mediu plăcut și relaxant.

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.