VIDEO/Raducu Mazăre a împlinit 30 de ani! Petrecere surpiză într-un club select din Constanța.

Screenshot_20240131_184457_Instagram VIDEO/Raducu Mazăre a împlinit 30 de ani! Petrecere surpiză într-un club select din Constanța.

Fiul lui Radu Mazăre, fost primar al Constanței, a schimbat, prefixul!

Radu Ștefan Mazăre-Petcu a împlinit 30 de ani. Evenimentul nu a trecut neobservat de prietenii apropiați, care au dorit să îi organizeze o petrecere surpiză.  Chiar dacă a avut un prilej important să își facă o petrecere grandioasă, Răducu Mazăre, a sărbătorit “cuminte”, într-un club din Constanţa, alături de câţiva prieteni. De la petrecerea aniversară a lipsit , pentru moment, Radu Mazăre. 

raducu VIDEO/Raducu Mazăre a împlinit 30 de ani! Petrecere surpiză într-un club select din Constanța.

Radu Mazăre Jr. și-a deschis o agenție imobiliară în București. Departe de zona politică și mondenă, fiul fostului primar al Constanței este foarte implicat în noua sa agenție care înlesnește găsirea  proprietății potrivite din zone exotice. Proiectul său cu care crede că va da lovitura este o platformă cu soluții care ușurează românilor achiziționarea unei proprietăți în Republica Dominicană, paradisul din Marea Caraibilor. „Am vrut să deschidem o nouă piață pentru români, pentru că se fac multe investiții pentru Dubai sau alte zone din Europa. Nu am găsit până acum să investești în Caraibe și atunci ne-am gândit să promovăm un proiect din Republica Dominicană”, spune Mazăre Jr.

 

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.