Farul Constanța câștigă un punct în deplasare la FCSB.

farul Farul Constanța câștigă un punct în deplasare la FCSB.

FCSB și Farul Constanța au terminat la egalitate, scor 1-1, în derby-ul etapei 24 a Superligii. 

Să nu uităm că Gică Hagi, unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a dat România, a împlinit 59 de ani, și în 1982, debuta în echipa mare a Farului Constanța. 
Acum deținător al clubului de la malul mării, managerul campioanei și-a sărbătorit ziua la locul de muncă, unde a obținut o remiză în fața liderului FCSB.


"Roș-albaștrii" au dominat prima repriză de pe Arena Națională, cel puțin din punctul de vedere al ocaziilor. 
Alexandru Băluță l-a testat pentru prima dată pe Alexandru Buzbuchi în minutul 9, cu un șut din unghi, iar noul portar titular al Farului a reținut în doi timpi.
La doar câteva minute, Risto Radunovic a reușit să avanseze până în careul dobrogenilor, iar după o scurtă combinație cu Baba Alhassan, muntenegreanul a finalizat pe spațiul porții, dar fără emoții pentru Buzbuchi.
Băluță și-a mai trecut în cont o ocazie la trecerea primei jumătăți de oră. 
Mijlocașul lui Charalambous a finalizat din afara careului, dar execuția a trecut puțin pe lângă poarta Farului. 
Ultima șansă a reprizei a fost irosită tot de FCSB. De această dată, noul transfer, Baba Alhassan, a fost refuzat de Buzbuchi, cu un reflex nemaipomenit.
Florinel Coman a început partida pe bancă, dar a fost introdus la pauză. Acesta nu a reușit să profite de o pasă greșită pe construcția adversă, șutul internaționalului român fiind lipsit de intensitate. 
Totuși, FCSB a reușit să deschidă scorul în minutul 55, cu ajutorul fotbalistului care a petrecut prima jumătate a acestui sezon la sub comanda lui Elias Charalambous, Cristian Ganea. Baba Alhassan a provocat autogolul fundașului lateral.
Farul a dat replica imediat, prin Louis Munteanu, care a împins balonul în poarta lui Ștefan Târnovanu, după centrarea lui Damien Dussaut. 
Reușita dobrogenilor a fost supusă unei analize VAR îndelungate, în urma căreia arbitrul Horațiu Feșnic a anulat golul, din cauza unui offside milimetric.
Farul a primit un penalty în minutele de prelungire, după o nouă analiză VAR, iar Ionuț Larie a marcat cu toată opoziția lui Târnovanu. 
farul2 Farul Constanța câștigă un punct în deplasare la FCSB.


 

Conținutul website-ului www.stiriconstanta.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.